Sunday, September 19, 2010

Registreerimine




Soovitused


Enne konto registreerimist soojalt soovitan luua endale tasuta Gmail-i
konto mis on turvaline, kiire ja postkastis on ligi 8 Gigabaiti tasuta ruumi ja ükski saabuv e-kiri ei lähe kaduma, mida ei saa kahjuks öelda enamus meie meilikontode kohta. Gmaili turvalisusest võid lugeda SIIN
  1. Konto registreerimisel loe palun ka AlertPay Kasutajatingimusi ja Privaatsuspoliitikat! Pead olema vähemalt 18. aastane, et kasutada AlertPay teenuseid.
  2. Registreerimisel kindlasti jäta meelde oma kasutajaparoolid ("Login Password" e. "Primary Password" kontole sisenemiseks ja "Transaction PIN" ülekannete sooritamiseks).
  3. Unusta igasugune sahkermahker selle maksevahendiga! Sisesta oma õiged isiku- ja pangaandmed! See väldib hilisemaid arusaamatusi ja ettenägematuid viivitusi raha küsimisel oma pangakontole.
  4. Kui sinu ees- ja/või perekonnanimi sisaldab täppidega-katustega tähti, siis AlertPay konto registreerimisel oleks soovitav kasutada inglise keele tähestikku. See ei ole kohustus vaid üksnes soovitus!
Näide:
Sinu ees- ja perekonnanimi: Õnne Ööbik
Sisesta andmete väljale: Onne Oobik

Sinu ees-ja perekonnanimi: Jüri Jõeäär
Sisesta andmete väljale:
Jyri Joeaar (või Juri Joeaar)




Konto registreerimine


Mine https://www.alertpay.com ja klõpsa lingile
"SIGN UP NOW".


https://www.alertpay.com/Images/icons/16/tick.png Step 1 - Create

1. Choose your country: Vali riik (Eesti).
2.
Choose your account type: Vali endale sobilik konto tüüp ja vajuta "NEXT" nupule.


https://www.alertpay.com/Images/icons/16/tick.png Step 2 - (Contact) Information

Sisesta enda isikuandmed. Hoolikalt jälgi, mida sisestad! Valeandmete sisestamisel võib hiljem konto kasutamisega probleeme tekkida.
* Kui eelmises sammus valisid endale Ettevõtja konto (Business Accounts), siis sisesta oma ettevõtte rekvisiidid (ärinimi, tegevusala, ettevõtte omaniku ees- ja perekonnanimi jne).


https://www.alertpay.com/Images/icons/16/tick.png Step 3 - AlertPay Account

Email Address - Sisesta enda e-posti aadress. See saab olema edaspidi ka sinu AlertPay kasutajanimi.
Password -
Sisesta enda parool, mis on ettenähtud edaspidiseks kontole sisenemiseks (Login Password). Minimaalne pikkus peab olema vähemalt 6 tähemärki, soovitavalt aga mitte vähem kui 8). Parool tuleks luua selline, mida arvutiprogrammil või järjekindlal isikul ei oleks võimalik lühikese aja jooksul lihtne välja nuputada. Tähemärkide sisestamisel jälgi parooli tugevust. Tugevama parooli saamiseks kasuta oma paroolis suur- ja väiketähti, numbreid ja kirjavahemärke.
Transaction PIN
- Sisesta PIN e. salakood (4 kuni 8 numbrit). Seda koodi küsitakse alati, kui sooritad ülekannet, küsid välja raha või muudad oma kontol andmeid.
Kindlasti jätte meelde oma parool ja eriti "Transaction PIN."
Unustades "Transaction PIN"-i ei saa oma kontol teha ühtegi ülekannet.
Password Recovery / Security Question #1 ja #2
- Vali rippmenüüst meelepärased salaküsimused ja sisesta vastused. Salaküsimus esitatakse näit. parooli või "Transaction PIN" taastamiseks selle ununemise korral.
Salaküsimust ei saa automaatselt taastada. Selle taastamiseks tuleb pöörduda AlertPay klienditoe poole.
* Sales Venue ("Personal Pro" konto omanikule) - Kui sa valisid kontoks "Personal Pro" ja omad kodulehte, mille kaudu kavatsed vastu võtta makseid ja saada selle pealt tulu, siis küsimusele "Will this account be used to generate revenue (i.e receive payments from website you own)?" vastad "YES" ja järgmise küsimuse juures ("Where will you be generating your sales?") pead sel juhul sisestama selle kodulehe domeeninime.
Third Party - Küsimusele "Will any transaction and/or action of this new account be directed by some individual or entity other than you (i.e. a Third Party)?" vasta "EI" asetates linnukese ruutu "NO".
Word Verification - Trüki pildil olev kinnituskood kinnituskoodi lahtrisse
User Agreement - Tutvu ja nõustu AlertPay Kasutajatingimustega (aseta linnuke kastikesse "I agree to AlertPay's User Agreement") ja vajuta allosas "REGISTER" nupule!
AlertPay saadab nüüd sinu meiliaadressile kirja, mis sisaldab aktiveerimislinki.


https://www.alertpay.com/Images/icons/16/tick.png
Step 4 - Validate

Viimane samm - E-posti aadressi valideerimine.
Sisene oma meilikontosse, millega sidusid oma AlertPay kontot, ava AlertPay poolt saadetud kiri ja klõpsa kirjas olevale valideerimise lingile (e-kirja Subject/Teema: "ALERTPAY: Validate Your Email"). Sinu brauseris avatakse AlertPay koduleht. Sisesta oma e-posti aadress ja parool ning vajuta "LOG IN" nupule. Sind suunatakse oma kontosse..

Sellega on sinu AlertPay konto loodud!







No comments: